Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

Εφαρμογή των όρων χρήσης-σύμβαση

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας ΒΕΕ BEAUTY. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την BEEBEAUTY εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι όροι και προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω της BEEBEAUTYαποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.


Προσωπικά δεδομένα

Η εταιρια BEEBEAUTY δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών σε οποιοδήποτε εκτός αν αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή δικαστική απόφαση. Tα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεση μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Η εταιρία BEEBEAUTYκρατάει σε αρχείο όλα τα στοιχεία των πελατών και έχει το δικαίωμα να ενημερώσει τους πελάτες για προσφορές η νέα προϊόντα είτε εγγράφως είτε με μήνυμα σε κινητό το οποίο ο πελάτης έχει ενημερώσει ότι αποτελεί τηλέφωνο επικοινωνίας του.


Πνευματικά Δικαιώματα

Στο site περιλαμβάνεται υλικό και άλλο περιεχόμενο που ανήκει κατ αποκλειστικότητα στο BEE BEAUTY.gr και προστατεύεται από το ελληνικο και ευρωπαικό και Διεθνη Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας BEE BEAUTY . Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θεωρείται μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η BEE BEAUTY κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.


Έξοδα αποστολής

Το ύψος των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την ΒΕΕ BEAUTY και παρουσιάζεται με αναλυτικό τρόπο στην ιστοσελίδα της. O πελάτης θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής για να ολοκληρωθεί η παραγγελία του και το κόστος αποστολής δεν ειναι διαπραγματεύσιμο.


Τρόπος αποστολής

Η εταιρία BEEBEAUTY διακινεί με συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφοράς όλες τις αποστολές της και ο πελάτης θα παραλάβει μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής και μόνο μέσω αυτής την παραγγελία του.


Παράδοση προϊόντων

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση τρεις με πέντε εργάσιμες εκτός και ο πελάτης ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία των κατά προσέγγιση πέντε ημερών.


Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός προθεσμίας επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα . Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με την BEEBEAUTY στο 6983 755676

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία όπως σας παραδόθηκε από την μεταφορική εταιρία και να επιστρέφεται πλήρως συσκευασμένο και ασφαλές.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται επιστροφής χρημάτων με μετρητά ή με πίστωση λογαριασμού που θα γνωστοποιήσει στην BEEBEAUTY. H επιστροφή των χρημάτων του πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.

Η επιστροφή πραγματοποιείται με το κούριερ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και ACS και το κόστος της αποστολής είναι σαφές ότι επιβαρύνει τον πελάτη


Ανωτέρα Βία

Η ΒΕΕ BEAUTY δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της BEEBEAUTY ή οφείλονται σε ανωτέρα βία η σε λανθασμένα στοιχεία του πελάτη και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα ανωτέρας βίας μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, απεργίες . Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  1. Η Γενική Ταχυδρομική και η ACS διακινεί τα προϊόντα από ΠΟΛΗ σε ΠΟΛΗ και τα παραδίδει στη διεύθυνση του παραλήπτη.

Για παραδόσεις σε χωριά που θεωρουνται απομακρυσμενα και δυσπρόσιτα σημεια θα ειδοποιείται ο παραλήπτης και η παραλαβή θα γίνεται από κεντρικό κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής ή της ACS της περιοχής σας.