Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

Βουτυρο καριτε

Το Βούτυρο Καριτέ (shea butter) θεωρείται άριστο προστατευτικό, επουλωτικό, θρεπτικό και αναπλαστικό των κυττάρων του δέρματος με αντιγηραντικές ιδιότητες.

Περισσότερες πληροφορίες
περιλ. ΦΠΑ συν Έξοδα αποστολής € 2,20
Πληροφορίες προϊόντων

Το Βούτυρο Καριτέ (shea butter) θεωρείται άριστο προστατευτικό, επουλωτικό, θρεπτικό και αναπλαστικό των κυττάρων του δέρματος με αντιγηραντικές ιδιότητες.

Το Shea Butter φαίνεται να ήταν γνωστό από την εποχή της Αρχαίας Αιγύπτου, καθώς υπάρχουν κείμενα που αναφέρουν τη μεταφορά του με καραβάνια.

To Shea Butter αποτελείται από 5 φυτικά λιπαρά οξέα, με τα στεατικά (Stearic Acid) και ελαϊκά (Oleic Acid) λιπαρά να αντιπροσωπεύουν το 85-90% της σύνθεσης του.

Η υψηλή περιεκτικότητα του σε φυτικά λιπαρα, προσδίδει στο Βούτυρο Καριτέ καταπληκτικές ενυδατικές ιδιότητες.

Η χρήση του αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθάει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας.

Το Shea Butter είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φαινολικές ουσίες, οι οποίες γνωρίζουμε πως παρουσιάζουν ισχυρή αντιοξειδοτική δράση.

To Βούτυρο Καριτέ περιέχει βιταμίνες Ε και Α, οι οποίες παρουσιάζουν αντιμικροβιακή δράση και είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της επιδερμίδας!

• εξαιρετικό για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, το προστατεύει, θρέφει, ενυδατώνει βαθειά και το αναζωογονεί άμεσα.
• συνιστάται ως κρέμα νυκτός θρέφει, αναζωογονεί, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, αλλά και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες χάρις στην αντιγηραντική του ιδιότητα.
• πολύ καλό για την περιοχή κάτω από τα μάτια καθώς μαλακώνει και απαλύνει τις λεπτές γραμμές.
• είναι καταπραϋντικό μετά από έκθεση του δέρματος στο κρύο, αέρα ή μετά από ηλιοθεραπεία.
• μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ιδιαίτερη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος μετά από αποτρίχωση ή και μετά από το ξύρισμα απαλύνει φαγούρα, κοκκινίλες και ερεθισμούς.
• τέλειο για τη περιποίηση των χειλιών από το σκάσιμο και των ταλαιπωρημένων χεριών.

Το καριτέ δεν είναι απλά ένα συστατικό, είναι από μόνο του ένα ολοκληρωμένο καλλυντικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως είναι χωρίς καμιά άλλη προσθήκη.

Γνώμες πελατών
Προσθέστε τη γνώμη των πελατών σας

Ανακοινώστε τη γνώμη σας και σε άλλους χρήστες:

Καταγραφή εκτίμησης

  • Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Συνοπτική παρουσίαση τιμών

Συνοπτική παρουσίαση τιμών

Επιλέξτε ποσότητα σε γραμμάρια 100gr: + € 0,00
Επιλέξτε ποσότητα σε γραμμάρια 500gr: + € 5,80
Επιλέξτε ποσότητα σε γραμμάρια 1000gr: + € 9,30

Επιπλέον πληροφορίες