Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

Πληροφορίες προϊόντων

Το βούτυρο κακάο εξάγεται από τους σπόρους του κακαόδεντρου με τη μέθοδο ψυχρής συμπίεσης. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, προσδίδοντάς το ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το βούτυρο κακάο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Κ και γι΄αυτό έχει αξιοσημείωτη δράση σε ρυτίδες, ραγάδες, ουλές. Το βούτυρο κακάο έχει εκπληκτικές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, βελτιώνοντας την όψη και την ελαστικότητα ακόμη και μιας γερασμένης επιδερμίδας.

Το βούτυρο κακάο είναι ένα πολύτιμο συστατικό στην κατασκευή καλλυντικών επειδή περιέχει πολυφαινόλες,  φυτοστερόλες και βιταμίνη Ε. Το βούτυρο κακάο έχει ένα υπέροχο άρωμα και πολύ ευχάριστη υφή.

Γνώμες πελατών
Προσθέστε τη γνώμη των πελατών σας

Ανακοινώστε τη γνώμη σας και σε άλλους χρήστες:

Καταγραφή εκτίμησης

  • Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Επιπλέον πληροφορίες