Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

Πληροφορίες προϊόντων

Το Σιτέλαιο είναι από τα πιο γνωστά έλαια βάσης αποτελεί εναν "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθερια ελαια. Παράγεται από το φύτρο του σιταριού, η μυρωδιά του έντονη και περιέχει πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, βιταμίνες Α, Β1, Β2,Β3,Β6,C,D,F, και είναι λαδι βασης με την μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε βιταμινη Ε. Επίσης περιέχει βιταμίνη F (φίλτρο υπεριωδών ακτινών), λεκιθίνη και στερόλες και μεγάλη αναλογία λιποδιαλυτών ενεργών ουσιών .

Είναι θαυμάσιο καθαριστικό προσωπου και του μέικ-απ. Το σιτέλαιο είναι κατάλληλο για υπερβολικά ξηρά δέρματα προσώπου και σώματος και ειδικά την περίοδο της εγκυμοσύνης Είναι επισης πλούσιο σε λεκιθίνη, και, έχει επουλωτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες.

Το φυτικο ελαιο βασης ΣΙτελαιο εχει εντονη δραση στη φυσική αναζωογονητική διαδικασία του δέρματος και επιβραδυνει την γηρανση!!! Ιδανικο για την προληψη των ραγάδων, κατάλληλο επισης για, εκζέματα

Ενδείκνυται για εφαρμογή σε αφυδατωμένες και ξηρές επιδερμίδες.,επίσης είναι ιδανικό για τις κηλίδες του δέρματος.

Γνώμες πελατών
Προσθέστε τη γνώμη των πελατών σας

Ανακοινώστε τη γνώμη σας και σε άλλους χρήστες:

Καταγραφή εκτίμησης

  • Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Επιπλέον πληροφορίες