Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

Πληροφορίες προϊόντων

Το έλαιο σησαμιού εξάγεται από τους σπόρους του φυτού (Sesamum indicum). Ανήκει στην κατηγορία των πρώτων φυτών που καλλιεργήθηκαν. Το σησαμέλαιο ως έλαιο βάσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, K, A, B1, B2, B3 και B6 καθώς και σε μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο και ψευδάργυρο το πολύτιμο αυτό έλαιο είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή λιπαρών οξέων όπως το ολεϊκό οξύ, λινολεϊκό και παλμιτικό οξύ όλα εξίσου σημαντικά για την φροντίδα και διατήρηση της καλής υγείας και ομορφιάς του δέρματος.

Το Σησαμελαιο αναζωογονεί το δέρμα και εφαρμόζεται στη θεραπεία κατά της χαλάρωσης, ενώ χρησιμοποιειται ευρεως ως μάσκα μαλλιων. Απολυτα αποτελεσματικό ως αντηλιακό από την ακτινοβολία UVB, ευνοεί το φυσικό μαύρισμα και ενυδατώνει το δέρμα,.τρέφει το σώμα και ηρεμεί το νευρικό σύστημα..

Ενώ είναι το φαρμακο για κρύα πόδια με μερικά λεπτά μασάζ καθημερινά με μερικές σταγόνες σησαμέλαιο στα πόδια, μας βοηθά να τα κρατήσουμε ζεστα σχεδόν όλη την ημέρα.

Ιδανικό για σκασμένα χέρια και πόδια, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τον ερχομό του κρύου καιροὐ.. Εξωτερικά, επίσης, χρησιμοποιείται για την καταπολεμηση των πονων απο ρευματισμούς.

Γνώμες πελατών
Προσθέστε τη γνώμη των πελατών σας

Ανακοινώστε τη γνώμη σας και σε άλλους χρήστες:

Καταγραφή εκτίμησης

  • Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Επιπλέον πληροφορίες