Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

Πληροφορίες προϊόντων

Η μελιτοεκρισση του πεύκου ξεκινά τον Ιούνιο και τελειώνει τον Απρίλιο με τρεις εβδομάδες απόδοση και τρεις όχι και το μέλι είναι πολύ μικρές σταγόνες και βρίσκεται στις άκρες των κλαδιών κοντά στις πευκοβελόνες και συνήθως ψηλά στο πεύκο. Επίσης ένα άλλο σημαντικό στοιχειό είναι το πεύκο για να δώσει μέλι θέλει υγρό καιρό, και όχι ξηρούς ανέμους

Είναι πολύ πλούσιο σε ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, σίδηρος, χαλκός κλπ.), σε πρωτεΐνες και αμινοξέα. Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι τα ιχνοστοιχεία έχουν υψηλή αντισηπτική δράση, βοηθούν σε φλεγμονές, ενάντια στον βήχα και στην ουρική αρθρίτιδα. Επίσης έχει τις λιγότερες θερμίδες από άλλες ποιότητες μελιού και είναι κατάλληλο για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ
Το μέλι πεύκου με την κεχριμπαρένια υφή έχει κρυστάλλωση με χαρακτηριστικά πολύ αργούς ρυθμούς, λόγο της χαμηλής περιεκτικότητά του σε γλυκόζη. Συνήθως η διαδικασία κρυστάλλωσης του πευκόμελου διαρκεί περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

Γνώμες πελατών
Προσθέστε τη γνώμη των πελατών σας

Ανακοινώστε τη γνώμη σας και σε άλλους χρήστες:

Καταγραφή εκτίμησης

  • Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Επιπλέον πληροφορίες