Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

Πληροφορίες προϊόντων

Η πιο κλασσική ποικιλία ελληνικού μελιού αποτελεί σημαντική πηγή ενέργειας και γενικά συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Η πλούσια χλωρίδα των βουνών της Βόρειας Ελλάδος με χιλιάδες είδη φυτών, συμβάλλουν στην παραγωγή ενός μελιού με υπέροχο μοναδικό σε όλο τον κόσμο άρωμα και ελαφριά γεύση. Στην πλούσια ανθοφορία περιλαμβάνεται το αγκάθι, η λυγαριά, το τριφύλλι η ακακία ο ασφόνδιλος

Το Ανθόμελο είναι ανοιχτόχρωμο. Δοκιμάζοντας το Ανθόμελο μας θα απογειώσετε τις αισθήσεις σας, έχει δυνατή γεύση, και έντονο δυνατό άρωμα

Tο μέλι Ανθέων αποτελεί μέρος της ελληνικής διατροφής από αρχαιότατων χρόνων και το βρίσκουμε σαν αναφορές στην Μινωική γραφή Β και ο λόγος είναι ότι περιέχει πλούσια θρεπτικά συστατικά, αλλά όχι θερμίδες. Περιέχει 16-17% νερό, 77-78% υδατάνθρακες (κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη) και 6% όλα τα υπόλοιπα συστατικά (οργανικά οξέα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, ένζυμα, βιταμίνες και διάφορες αρωματικές ουσίες).

ΘΕΡΜΙΔΕΣ
Το Ανθόμελο είναι μία φυσική, υγιεινή τροφή με σπουδαία διατροφική αξία που παρασκευάζεται από τις μέλισσες με πρώτη υλη το νέκταρ ανθέων. Μια κουταλιά μέλι περιέχει μόνο 21 θερμίδες κι έχει 30% περισσότερη γλυκαντική δύναμη από μια κουταλιά ζάχαρη.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το μέλι Ανθέων η Ανθόμελο βοηθά στην καλή λειτουργία της πέψης και στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, δίνει ενέργεια και αντοχή δύναμη και πνευματική διαύγεια , βοηθάει στην σωστή λειτουργία του εντερου και ενισχύει τη λειτουργία του συκωτιού.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗΣ
Το Ανθόμελο κρυσταλλώνει σε 3 μήνες.

Γνώμες πελατών
Προσθέστε τη γνώμη των πελατών σας

Ανακοινώστε τη γνώμη σας και σε άλλους χρήστες:

Καταγραφή εκτίμησης

  • Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Επιπλέον πληροφορίες