Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Στην αρχή

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (10ml)

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει υπέροχο γλυκό αλλά και τονωτικό άρωμα, γνωστό για την ιδιότητά του να ανανεώνει τη διάθεση

Περισσότερες πληροφορίες
περιλ. ΦΠΑ συν Έξοδα αποστολής € 2,95

έτοιμη για αποστολή σε 1 εργάσιμη μέρα.

Πληροφορίες προϊόντων

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει υπέροχο γλυκό αλλά και τονωτικό άρωμα, γνωστό για την ιδιότητά του να ανανεώνει τη διάθεση.

Έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και βοηθά στην απομάκρυνση του στρες ενώ ταυτόχρονα τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού λαμβάνεται από το φλοιό του φρούτου. Είναι εξαιρετικά γλυκό και αναζωογονητικό, και χρησιμοποιείται για περιπτώσεις βραδείας πέψης καθώς και για αποτοξίνωση του ύπατος.

Επίσης, είναι ιδανικό ως εντριβή σε νευρικές καταστάσεις και πεπτικές διαταραχές, πολύ χρήσιμο επισης για την αϋπνία ή σε περιπτώσεις νευρικού κλονισμού. Μια ακόμη ιδιότητα του, είναι αντισηπτικό. Καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών στους ιστούς και ενισχύει το ανοσιοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Προσοχή. Προκαλεί φωτοευαισθησία γι' αυτό καλό είναι να μην χρησιμοποιείται πριν ή μετά την έκθεση μας σε ήλιο.

Γνώμες πελατών
Προσθέστε τη γνώμη των πελατών σας

Ανακοινώστε τη γνώμη σας και σε άλλους χρήστες:

Καταγραφή εκτίμησης

  • Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Επιπλέον πληροφορίες